Azaze

Bureaustoel op wieletjes

Ergonomische bureaustoel in moderne kleuren

€ 139,00
In voorraad

De ideale ergonomische bureaustoel voor thuis of op kantoor? Dat is deze stoel van Sitwear. Je kan de stoel 15 cm in hoogte verstellen én de rugsteun kantelen.

Azaze

Materiaal
Aluminium
Doelgroep
Volwassenen
Hoogte instelbaar
Nee
Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.